Taníts Te is coaching szemlélettel! Egyéni és csoportos nyelvtanári tréningjeimen, coaching üléseken a nyelvi coaching szemléletmódját és eszköztárát osztom meg Veled is kedves nyelvtanár kolléga. 😊 Bármilyen nyelvet oktatsz, szeretettel várlak!

Csatlakozz Facebook csoportomhoz, ahol ízelítőt kaphatsz coaching eszköztáramból:

Tréningjeim bejelentett képzések, a végén tanúsítványt állítok ki a sikeresen résztvevőknek a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből.

ÚJ! NYELVI COACH KÉPZÉS

2022-ben 96 órás NYELVI COACH képzést indítok. A tanfolyam a Felnőttképzési törvénynek megfelelően bejelentett képzés, melynek végén a sikeresen résztvevőknek tanúsítványt állítok ki a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből. Felnőttképzési azonosító száma:

A képzés hibrid formában valósul meg, az online és személyes oktatás és az otthon elvégzendő feladatok együtt teszik ki a 96 órát. A tanfolyam vizsgával zárul.

Pontos részletekkel hamarosan jövök! 😊

EGYÉNI TANÁRI MENTORÁLÁS ÉS COACHING

Hozd magaddal egyéni nyelvtanári elakadásaidat, kihívásaidat és segítek megtalálni a számodra leghatékonyabb megoldást! Módszertani támogatást kapsz, nyelvi coaching eszközöket osztok meg Veled, melyeket gyakorlatba ültethetsz könnyedén. A Taníts másképp! tréningen tanított nyelvi coaching szemléletet, eszközöket is megtanulhatod ezeken az alkalmakon. Keress bátran kihívásaiddal és megbeszéljük, hogy hány coaching ülés alatt tudlak támogatni egyéni, online üléseken.

1 ülés 60 perc, ára: 18.000 Ft

TANÍTS MÁSKÉPP! – 1 NAPOS NYELVI COACHING ALAPOZÓ TRÉNING NYELVTANÁROKNAK

Nyelvet oktatsz? Szeretnéd, ha diákjaid motiváltabbak lennének? Jó lenne, ha gyorsan és hatékonyan tudnál nekik segíteni, ha elakadnak vagy nem mernek megszólalni? Nyelvvizsgára, állásinterjúra is készítesz fel ügyfeleket?

  • Akkor gyere el erre az egynapos tréningre, ahol megismerkedhetsz a nyelvi coaching alapjaival és jól bevált coaching eszközök széles tárházával mész majd haza.
  • Emeld még magasabb szintre oktatásodat! Sikeresebb, magabiztosabb tanulóid lesznek, ha coaching technikákkal ötvözöd nyelvoktatásodat.
  • Az egész napos tréningen olyan dolgokat tanulsz majd, melyeket könnyen gyakorlatba ültethetsz.
  • DEMO coachingot is tartok, ahol bemutatom, milyen is egy coaching ülés, majd magad is kipróbálhatod, hogy milyen coacholni és coacholva lenni. 😊

A tréning során a gyakorlatias feladatok vannak túlsúlyban, feladatlapokat kapsz, melyeket a későbbiekben fel tudsz használni. A tréning célja, hogy minél átfogóbb ízelítőt kapj a coaching eszköztárából, melyekkel az oktatásodat hatékonyabbá teheted.

Hozd magaddal megoldandó kihívásaid és megkeressük rá a leghatékonyabb coaching megoldást/eszközt, amit már a tréning utáni óráidon azonnal ki is próbálhatsz. 😊

TANÍTS MÁSKÉPP! – 1 NAPOS HALADÓ NYELVI COACHING TRÉNING

A Taníts másképp! alapozó tréningen korábban elsajátított tudást tovább mélyítjük. A fókuszban a coaching eszközök vannak, melyeket saját készítésű feladatlapjaimon, feladataimon keresztül keresztül mutatok majd be és gyakorolhatnak a tréningen résztvevők. Gyakorlatorientált és élményalapú tréning ez, az itt tanultakat egy az egyben alkalmazni tudják a résztvevők a nyelvtanításban. 😊

NYELVI COACHING KÖR

2-3 órás workshop foglalkozások nyelvtanároknak, ahol 1-1 gyakori nyelvtanári kihívásra keressük a legjobb coaching szemléletű megoldásokat. Saját, jól bevált coaching eszközeimet osztom meg Veletek. Inspiráljuk egymást és sok-sok innovatív ötletet osztunk meg egymással ezeken a szuper alkalmakon.

ÍGY LÁTTÁK NYELVTANÁR KOLLÉGÁK A NYELVI COACHING TRÉNINGJEIM

Nagyon jól éreztem magam, és végre egy tanfolyam, ami hasznos volt! A gyakorlatban 100%-ban használható ismereteket adott.

A „Taníts másképp” nyelvi tréning maximálisan megérte az időt és a pénzt. Bea rengeteg ötletet adott, amit a mindennapokban is fel tudnunk használni. A tréning hangulata nagyon kellemes és személyes volt. A tematika igényesen, logikusan van összeállítva, minden percben kap valami újat az ember. Bea olyan légkört teremtett, hogy még az egyéb szakmai kérdések megbeszélése elől sem zárkózott el; nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni a kollégákkal „menet közben” is. Természetesen a folytatás is érdekel. Már alig várom.

Viki

Teljesen más élményben volt részem, mint amire számítottam 😊 és ezt pozitívumként értem. Azt hittem szókincs, nyelvtan, illetve kommunikációs feladatokkal kapcsolatos tanítási technikákról lesz szó… (mint általában az általam látogatott workshop-okon lenni szokott) amiket lássunk be, nem valószínű, hogy alkalmazok, 2-3-mat használok, azokat 1-2 újjal megpróbálom változatossá tenni, de hatékony és inspiráló nem ettől leszek, hanem pont azoktól a technikáktól, amiket bemutattál nekünk. A saját fejemben kell ‘rendet rakni’ és másképp használni a diákokhoz intézett szavaimat ahhoz, hogy be is találjanak. 😊 És ami plusz, hogy ez a saját személyiségemre is pozitív hatással van, hiszen másképp közelítem meg a diákok munkáját, illetve annak hiányát.
Ezen kívül a pozitív, energikus személyiséged is megerősít abban, hogy még korai lenne a kiégés, hiszen lehet ezt hatékonyan csinálni, miközben mentálisan is töltődöm. És ez nagyon sokat lendített mindannyiunkon szerintem!
Nagyon köszönöm a lehetőséget és várom a következő alkalmat! 😊

M.Cecília

Tetszett a tréning gyakorlatiassága.

Köszönöm, hogy részese lehettem a mai tréningnek. Nagyon tetszett, rengeteg újdonsággal találkozhattunk, melyek nagyon hasznosak, praktikusak, s bevallom, alig várom, hogy kipróbálhassam a saját tanításaim során a tippeket, praktikákat, tanácsaidat. Köszönöm a lehetőséget, várom a további tréningeket!

Tünde

A mai napon sikerült olyan eszközkészletet kapnom, melyek használatával bizonyára tudom majd segíteni jelenlegi és jövőbeli tanítványaimat a nyelvtanulás útján. Egy olyan új szemlélettel bővült az eddigi tudásom, ami hosszú távon pozitívan fogja meghatározni a karrierem/életem. Köszönöm! 😊

V. Tündi

Köszönöm szépen ezt az inspiráló és informatív képzést. Nagyon hasznos volt és jószívvel ajánlom minden kollégának.

B. Ildi

Köszönöm a mai tréninget! A konkrét coaching eszközök mellett még kaptam inspirációt, lendületet a munkám elvégzéséhez. Jó volt beszélgetni kollégákkal a tapasztalataikról. Bea, a lelkesedésed és a felkészültséged rám is átragadt! Köszönöm!

Adél

Nagyon örülök, hogy ezzel a számomra új területtel foglalkozhattam jó társaságban, nagyszerű vezetővel. Jól használható, hasznosítható tudást kaptunk. Nagyon érdekel a folytatás. Köszönettel:

Nóra

Nagyon köszönöm a mai tréninget, mert sokkal többet tanultam, mint amit vártam. Nem csak a diákjaim körében tudom majd alkalmazni a 7 pilléres modellt (főleg a célkitűzés és motivációs pillért), hanem olyan kérdéseket is kaptam, amit a kollégáimnak feltéve egy előremutató/megoldásközpontú munkát tudunk elkezdeni. Ez fantasztikus és alig várom, hogy a következő meetingen bevessem a tanultakat.

Szilvia

Kedves Bea! A tegnapi gondolatok leülepedése után úgy gondoltam még egyszer összefoglalom a nyereségeimet. Örülök, hogy eljutottam hozzád, több területen is nyereséges volt a tegnapi nap 😊. Testközelből tapasztalhattam, hogy mit jelent a coaching ami már régóta piszkálta a fantáziám. A nyelvi coachingot a holnap induló új felnőtt csoportomnál tudatosan ki fogom próbálni. És itt a kulcsszó, ha Szilvi a pontosságot emelte ki, akkor én a tudatosságot. Ez fontos önismereti megerősítés és persze szakmai is. Örülök annak is, hogy személyesen megismertelek, kellemes napot töltöttünk együtt. Nagyon fontos számomra, hogy együtt gondolkodni tudó embereket ismerjek meg. Várom a csoportban az ígért anyagokat és figyelem a megosztásaidat! Köszönöm!

Ilona

Nagyon élveztem a pénteki tréninget, köszönöm. Hétvégén kipróbáltam a csoportjaimnál és azt mondták nagyon jó volt, kár, hogy a többi tanár nem így tanít.

Zsuzsa

Nagyon tetszett és hasznos volt a tanfolyam. Teljes mértékben felkeltette az érdeklődésemet a nyelvi coaching mélyebb bugyrai iránt illetve a coaching egyéb területei iránt is. A gyakorlati rész pedig nagy élmény volt és rettentően tanulságos is. Köszönöm szépen Bea!

Cs.U.Ildikó