Szeretnél felszabadultan, stresszmentesen kommunikálni angolul?

Jó lenne végre úgy tanulni, hogy kizárólag csak számodra hasznos dolgokkal foglalkozol?

Akkor jó helyen jársz! 😊

Közel 30 év nyelvoktatási gyakorlattal rendelkező diplomás angol nyelvtanár és kvalifikált nyelvi coach vagyok. A coach szó edzőt jelent, azaz én, mint nyelvi coach úgy foglak támogatni nyelvi célod elérésében, mint ahogyan a sportban egy edző támogatja tanítványát.

Kihozom Belőled a maximumot!

Nagy gyakorlatom van az általános és üzleti angol nyelv, a nyelvvizsga és érettségi felkészítés, valamint az állásinterjú tréningek terén egyaránt.

Szeretek utazni, jártam már Angliában, Kanadában és az USÁ-ban többször is, az angolszász kultúra szerelmese vagyok. 😊

Könnyen megtalálom a hangot az emberekkel. Bármilyen területen is dolgozol, a számodra érdekes témákról szívesen beszélgetek Veled angolul, nyitott, érdeklődő vagyok.

Amennyiben rövid távú célod van és csak néhány alkalomra lenne szükséged, hogy felturbózd a tudásodat állásinterjúra vagy vizsgára, akkor nyelvi coaching-ra tudsz jönni hozzám. Ha jó hangulatú, stresszmentes és egyben hasznos, tartalmas angolórára vágysz, keress bátran, segítek elérni a nyelvi célodat!

Keress bizalommal, szeretettel várlak online óráimon!

SZAKMAI KÉPESÍTÉSEIM

Angoltanári diplomámat Magyarországon szereztem, majd számos nemzetközi, angol nyelvű képzésen fejlesztettem és fejlesztem a mai napig tudásom, hogy a legkorszerűbb módszerekkel, eszközökkel tudjam támogatni ügyfeleimet.

2019:     Train the Trainer, mester tréner oklevél

2019:     Életvezetési coach képzés, The Coaching Academy, London

2019:     NLP Practitioner képesítés, az American Board of BNLP által hitelesített képzés

2017: Mindfulness kurzus oklevél, University of Leiden, Hollandia

2015:     Nyelvi coach képesítés, ACC szintű, Foresight Solutions Language Coach Academy

1997:     MA egyetemi diploma angol nyelv és irodalom szak, ELTE Bölcsészettudományi Kar

MÉDIA MEGJELENÉSEIM

RÓLAM MONDTÁK

ÍGY LÁTTÁK ÜGYFELEIM A KÖZÖS MUNKÁT, A COACHING FOLYAMATOT

Nagyon hálás vagyok azért, hogy segítettél felkészülni egy álláspályázatra. Ahova veled elértem a felkészülésben, egy olyan eredménynek tartom, amire építve egy sokkal magabiztosabb háttérrel folytathatom a külföldi álláskeresést és pályázást. A közös munka során egy olyan elfogadó befogadó környezetet teremtettél, amiben élmény volt felismerni és túllépni azokat a gátakat, akadályokat, amiket szorgalmasan építettem magamnak az elmúlt években. A legnagyobb eredmény maga a pályázat megírása volt, amihez rengeteg hasznos ötletet, segítséget nyújtottál, és természetesen az, ahogy felkészítettél az angol nyelvű állásinterjúra. Fontos megerősítéseket kaptam tőled arról, hogy nőként, családanyaként is lehet a nemzetközi színtéren magas szintű szakmai feladatokat vállalni és eredményesen teljesíteni. Mindezeken felül pedig nagyon finom érzékkel tereltél a célom irányába, amikor a kételyeim tűntek erősebbnek, megteremtve ezzel, hogy akkor is fókuszban maradjak és a vállalt feladatomra koncentráljak, amikor ennek semmi jogalapját nem éreztem. Hálás köszönet mindezért!

Ágnes

Köszönöm Beának, hogy az álláskeresésbe lendületet adott. Módszerével segített az erőforrásaimat megismerni, tesztek segítségével a képességeimet felmérni, önéletrajz írásban gyakorlatot szerezni. Személyében inspiráló, felkészült, empatikus embert ismertem meg. Sok sikert kívánok!

Anna

Tudjuk, hogy egyre inkább a kompetencia alapú kiválasztás kap teret a munkaerőpiacon. Az előző munkakeresés időszakomban azonban még nem ez volt a fő szempont. Én ebben kaptam nagy támogatást, hogy az önéletrajzomat és az interjúra való felkészülést ez alapján sikerült Beával elkészíteni, megcsinálni. Nem beszélve arról, hogy azzal, hogy megerősítést kaptam az elképzeléseimben, egyben önbizalmat is kaptam a továbbiakhoz. A munkakeresés nem egyszerű folyamat, szerintem kevesen szeretnek álláskeresőként lenni, de sokat számított Bea támogatása. Az interjúkra is nagyobb önbizalommal mentem, szem előtt tartva, hogyha nemleges választ kapok, akkor az nem feltétlen az én gyengeségem, és az az jelenti, hogy keresni kell tovább.

Edit

Bárkinek, bárhol, bármilyen formában ajánlanálak, Te segítettél megtalálni a szuper munkahelyhez vezető önmagamat. 🙂

V. Zsuzsi

ÍGY LÁTTÁK NYELVTANÁR KOLLÉGÁK A NYELVI COACHING TRÉNINGJEIM

Nagyon jól éreztem magam, és végre egy tanfolyam, ami hasznos volt! A gyakorlatban 100%-ban használható ismereteket adott.

A „Taníts másképp” nyelvi tréning maximálisan megérte az időt és a pénzt. Bea rengeteg ötletet adott, amit a mindennapokban is fel tudnunk használni. A tréning hangulata nagyon kellemes és személyes volt. A tematika igényesen, logikusan van összeállítva, minden percben kap valami újat az ember. Bea olyan légkört teremtett, hogy még az egyéb szakmai kérdések megbeszélése elől sem zárkózott el; nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni a kollégákkal „menet közben” is. Természetesen a folytatás is érdekel. Már alig várom.

Viki

Teljesen más élményben volt részem, mint amire számítottam, és ezt pozitívumként értem. Azt hittem szókincs, nyelvtan, illetve kommunikációs feladatokkal kapcsolatos tanítási technikákról lesz szó… (mint általában az általam látogatott workshop-okon lenni szokott) amiket lássunk be, nem valószínű, hogy alkalmazok, 2-3-mat használok, azokat 1-2 újjal megpróbálom változatossá tenni, de hatékony és inspiráló nem ettől leszek, hanem pont azoktól a technikáktól, amiket bemutattál nekünk. A saját fejemben kell ‘rendet rakni’ és másképp használni a diákokhoz intézett szavaimat, ahhoz hogy be is találjanak.  És ami plusz, hogy ez a saját személyiségemre is pozitív hatással van, hiszen másképp közelítem meg a diákok munkáját, illetve annak hiányát.

Ezen kívül a pozitív, energikus személyiséged is megerősít abban, hogy még korai lenne a kiégés, hiszen lehet ezt hatékonyan csinálni, miközben mentálisan is töltődöm. És ez nagyon sokat lendített mindannyiunkon szerintem! Nagyon köszönöm a lehetőséget és várom a következő alkalmat!

M. Cecília

Köszönöm, hogy részese lehettem a mai tréningnek. Nagyon tetszett, rengeteg újdonsággal találkozhattunk, melyek nagyon hasznosak, praktikusak, s bevallom, alig várom, hogy kipróbálhassam a saját tanításaim során a tippeket, praktikákat, tanácsaidat. Köszönöm a lehetőséget, várom a további tréningeket!

Tünde

A mai napon sikerült olyan eszközkészletet kapnom, melyek használatával bizonyára tudom majd segíteni jelenlegi és jövőbeli tanítványaimat a nyelvtanulás útján. Egy olyan új szemlélettel bővült az eddigi tudásom, ami hosszú távon pozitívan fogja meghatározni a karrierem/életem. Köszönöm! 😊

V. Tündi

Köszönöm szépen ezt az inspiráló és informatív képzést. Nagyon hasznos volt és jószívvel ajánlom minden kollégának.

B. Ildi

Köszönöm a mai tréninget! A konkrét coaching eszközök mellett még kaptam inspirációt, lendületet a munkám elvégzéséhez. Jó volt beszélgetni kollégákkal a tapasztalatikról. Bea, a lelkesedésed és a felkészültséged rám is átragadt! Köszönöm!

Adél

Nagyon örülök, hogy ezzel a számomra új területtel foglalkozhattam jó társaságban, nagyszerű vezetővel. Jól használható, hasznosítható tudást kaptunk. Nagyon érdekel a folytatás. Köszönettel:

Nóra

Nagyon köszönöm a mai tréninget, mert sokkal többet tanultam, mint amit vártam. Nem csak a diákjaim körében tudom majd alkalmazni a 7 pilléres modellt (főleg a célkitűzés és motivációs pillért), hanem olyan kérdéseket is kaptam, amit a kollégáimnak feltéve egy előremutató/megoldásközpontú munkát tudunk elkezdeni. Ez fantasztikus és alig várom, hogy a következő meetingen bevessem a tanultakat.

Szilvia

Nagyon élveztem a pénteki tréninget, köszönöm. Hétvégén kipróbáltam a csoportjaimnál és azt mondták nagyon jó volt, kár, hogy a többi tanár nem így tanít.

T. Zsuzsa

Nagyon tetszett és hasznos volt a tanfolyam. Teljes mértékben felkeltette az érdeklődésemet a nyelvi coaching mélyebb bugyrai iránt illetve a coaching egyéb területei iránt is. A gyakorlati rész pedig nagy élmény volt és rettentően tanulságos is. Köszönöm szépen Bea!

Cs. U. Ildikó