• Unod már, hogy évek óta tanulod az angolt, de ha meg kell szólalni, akkor lefagysz?
 • Pillangók cikáznak a gyomrodban, leblokkolsz és nem jönnek azok a remek mondatok beszédben, melyeket írásban már kiválóan megfogalmaztál?
 • Egy vagyont költöttél már nyelvkönyvekre, nyelvoktatásra és mégis úgy érzed egyhelyben toporogsz?
 • Számos szuper állásajánlatról mondtál már le, mert nem mered beírni, hogy beszélsz angolul?

Magadra ismertél? Akkor jó helyen jársz! Tudok Neked segíteni!

Tisztában vagyok vele, hogy mennyire frusztráló érzések ezek. Nem vagy vele egyedül! Az ügyfeleim többsége ezzel a problémával küzd, amikor megkeres. Biztos vagyok benne, hogy Neked is tudok segíteni!

Megkeressük a legjobb módszereket, eszközöket, melyek segítségével Te is magabiztos nyelvhasználóvá válsz!

Ne halogass tovább! Ne várj a csodára, hogy majd egyszer magától jobb lesz! Itt az ideje a nagy ugrásnak, hogy Te is sikeres, bátor nyelvhasználó legyél angol nyelven is!

Ha velem tanulsz, személyre szabott nyelvórákon és nyelvi coaching programjaimon kizárólag a számodra hasznos, hatékony dolgokkal fogsz foglalkozni!

Ha a lehető leggyorsabb változást szeretnéd elérni, válassz nyelvi coaching programjaim közül!

Ha pedig hosszabb távú angol nyelvi fejlesztésre van szükséged, akkor az egyéni angolórákat ajánlom.

Időtakarékosan, online tudunk együtt tanulni, így bárhol is laksz, a távolság nem akadály!

Ha nyelvvizsgára, érettségire vagy állásinterjúra szeretnél csúcsformába lendülni, akkor nézd meg ajánlataimat itt! Keress bátran és segítek kiválasztani a számodra legideálisabb tanulási formát!

MEG MEREK SZÓLALNI ANGOLUL – 1 HÓNAPOS NYELVI COACHING PROGRAM

Ha szupergyors változást szeretnél, akkor ez a csomag Neked való!

Megkeressük, mi gátol a bátor kommunikációban és azon fogunk dolgozni, hogy ezeket az akadályokat elgördítsük!

Az 5. alkalom végére tisztán fogod látni, hogy mi kell ahhoz, hogy Te is meg merj szólalni angolul bátran! Magabiztosabban fogsz majd angolul beszélni éles helyzetekben is, önbizalmad nőni fog! Ha hosszabb távú fejlesztésre is szükséged van, a program meghosszabbítható és kiegészíthető más programjaimmal is.

Az üléseket online tartom, így nem kell utazásra pazarolni az idődet és rugalmasan bárhonnan bejelentkezhetsz. Az ülések angol és magyar nyelven is folynak, nyelvi szintednek megfelelően.

Egy alkalom 60 perc. Az 5 alkalmas MEG MEREK SZÓLALNI ANGOLUL nyelvi coaching csomag ára: 75.000 Ft

MAGABIZTOSAN BESZÉLEK ANGOLUL – 3 HÓNAPOS NYELVI COACHING PROGRAM

Ha szeretnéd még alaposabban begyakorolni azokat a módszereket, melyekkel bátor kommunikátor leszel, akkor ez a 3 hónapos csomag Neked való.

 A 10. alkalom végére bátrabban fogsz megszólalni angol nyelven és fel leszel vértezve egy olyan eszköztárral, amit a gyakorlatban bármikor be tudsz vetni. Nem fogsz lefagyni, ha meg kell szólalni angolul!

A 3 hónap alatt annyira el fog mélyülni az a tudás, az a módszer, amit begyakorolsz velem, hogy ismerőseid Rád sem fognak ismerni, annyival bátrabban megy majd az angol beszéd!

Az üléseket online tartom, így nem kell utazásra pazarolni az idődet és rugalmasan bárhonnan bejelentkezhetsz. Alkalmanként 60 perc egy ülés.

A 3 hónapos MAGABIZTOSAN BESZÉLEK ANGOLUL NYELVI COACHING PROGRAM ára: 150.000 Ft

SIKERES NYELVTANULÓ LESZEK VÉGRE! – 1 HÓNAPOS COACHING PROGRAM

Tanácsadás és nyelvi coaching a hatékony és sikeres angol nyelvtanulásért!

Neked való ez a program, ha:

 • Eleged van a kísérletezgetésekből és szeretnéd tudni, hogy mi az a tanulási módszer, ami számodra biztosan beválik.
 • Szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt eljutni az általad vágyott nyelvtudás szintjére.
 • Motiváltabb és lendületesebb tanuló szeretnél lenni.
 • Szeretnéd, ha nem esnél vissza az állandó újrakezdő nyelvtanuló kategóriába.

Mi történik az 1 hónapos program alatt?

 • Személyi edződ leszek a tanulásban. Kidolgozunk egy személyre szabott tanulási edzéstervet, mely a Te életkörülményeidhez igazodik, így sikeresen fog működni!
 • Megtanulsz hatékonyan tanulni. Valószínűleg nem a számodra leghatékonyabb módszerekkel tanulsz, ha nem úgy haladsz, ahogy szeretnéd. Nem tehetsz róla, hiszen nem tanítják a legtöbb iskolában. Velem megtanulsz sikeresen tanulni!
 • Időbeosztásod javul, így a tanulás könnyedebben belefér majd napirendedbe.
 • Stresszmentessé válik a nyelvtanulás!
 • Kudarcélményeknek is búcsút inthetsz!
 • Az olyan kifogások helyett, hogy „Nem volt időm tanulni” „Majd holnap nekikezdek” a fókuszod a megoldásokra helyezed és tettre készen csinálod is, amit kell a sikeredért.

Mire ne számíts?

 • Ez NEM nyelvtanfolyam, nem angol nyelvet fogsz tanulni, hanem olyan technikákat, eszközöket sajátítasz el, amelyek segítségével hatékony, sikeres nyelvtanuló válik belőled.
 • Nem fogsz könyvből tanulni.
 • Nem tanórán veszel részt, hanem coaching beszélgetéseken.

Hová jutsz el a program végére?

 • Nem pazarolod majd az idődet, pénzedet számodra hasztalan módszerekre, pontosan látni fogod mi az, ami Nálad működik.
 • Tudni fogod, hogy mi az igazi motivációd, így sokkal lelkesebben tanulsz majd.
 • Önbizalmad is nőni fog, mivel tisztában leszel erősségeiddel.
 • Önismereted is mélyül, ami az életed minden területén pozitív változást hoz majd.
 • Képes leszel önállóan is hatékonyan tanulni, tudni fogod, mi a számodra leghatékonyabb tanulási módszer.
 • Gyorsabban, rendezettebben, céltudatosabban fogsz tanulni, így hamarabb, sikeresen eléred  a célodat.

5 alkalommal fogunk találkozni 60 percre, heti 1-2 alkalommal az előre megbeszélt időpontokban. Kapsz otthoni feladatokat is, melyek elvégzése szervesen hozzájárul a program sikeréhez.

Az üléseket online tartom, így nem kell utazásra pazarolni az idődet és rugalmasan bárhonnan bejelentkezhetsz.

Az 1 hónapos SIKERES NYELVTANULÓ LESZEK VÉGRE! COACHING PROGRAM ára: 75.000 Ft

TEDD RENDBE AZ ANGOL NYELVTANODAT 10 HÉT ALATT!

100 órás INTENZÍV ANGOL NYELVTANI RENDSZEREZŐ PROGRAM, 30 óra egyéni konzultáció, 70 óra egyéni gyakorló tananyag, azaz 100 órányi tananyagot kapsz!

Úgy érzed, hogy az angol nyelvtan valami zűrzavaros, logikátlan rendszerű, magyar anyanyelvűeknek nehezen érthető dolog?

Eleged van már a sok tanfolyamból, ahol mindig csak egy kicsi szeletét tanulod az angol nyelvtannak, de soha nem áll össze egy világos, érthető összkép?

Stresszelsz, hogy hibásan fogsz megszólalni angolul és ezért nem értik majd meg?

Frusztrál, hogy megoldottál már egy rakás munkafüzetet, feladatlapod, de mindig csak az éppen aktuálisan tanult nyelvtant tudod használni, és amikor gyakorlatba kellene ültetni, akkor összezavarodsz?

Szeretnéd végre megérteni az angol nyelv legfontosabb nyelvtani részeit és egy logikus rendszerben áttekinteni azt?

Akkor jó helyen jársz! Tedd rendbe az angol nyelvtanodat mindössze 10 hét alatt! A tanfolyam végén azt fogod mondani, hogy nem is gondoltad volna, hogy ennyire logikus és átlátható az angol nyelvtan!

Megértem, hogy káosz van a fejedben az angol nyelvtant illetően, rengeteg tanítvány keres meg rendszeresen ezzel a problémával. Tisztában vagyok ennek az okaival, közel 30 éve segítek a hozzám fordulóknak rendet tenni a fejükben ezen a téren. Biztos vagyok benne, hogy Neked is tudok segíteni meghozni az áttörést!

Világos, logikus magyarázatokkal számodra is érthetővé tudom tenni az angol nyelvtan legfontosabb részeit. A tanfolyam végére rendszerbe téve fogod látni az angol nyelvtant és minden olyan nyelvtani pontot megtanulsz, átismételsz, ami egy középfokú tudáshoz szükséges.

Neked való ez a program, ha:

 • középfokú nyelvvizsgára készülsz és szeretnéd rendbe tenni az angol nyelvtanod
 • érettségire készülsz és jó lenne újra végig nézni, tisztába tenni a korábban tanultakat, illetve pótolni a hiányosságokat
 • legalább B1 szinten van a tudásod, ami nagyjából azt jelenti, hogy ha tankönyvcsaládból tanultál, akkor intermediate tankönyvből tanulsz már, vagy akár be is fejezted azt és szeretnél végre rendet tenni az angol nyelvtanodban.
 • rendszeresen használod az angolt a munkahelyeden, de érzed és zavar, hogy nyelvtanilag csak találomra használsz bizonyos igeidőket, szerkezeteket és szeretnéd, ha nyelvhelyes is lenne az, amit kimondasz, vagy leírsz
 • úgy érzed megkopott a nyelvtanod, ráférne egy kis felfrissítés, hogy bátrabban tudj majd kommunikálni

Mit kapsz ezen a tanfolyamon, miben más, mint bármelyik hagyományos nyelvtanfolyam:

 • Nem kell megvenned a huszonnyolcadik tankönyvet, munkafüzetet, minden anyagot biztosítok. Az általam összeállított tananyagot fogjuk használni, melyet nem kell külön megvásárolnod, a részvételi díj tartalmazza ennek az árát.
 • Az órákon több szemszögből is elmagyarázok minden egyes nyelvtani részt, addig, amíg meg nem érted.  Nem használok bonyolult nyelvtani kifejezéseket, ha nem vagy tisztában a nyelvtani alapfogalmakkal, azokat is tisztába tesszük, ne aggódj!
 • Az otthoni gyakorlás fontos részét képezi majd a tanfolyamnak. Ahhoz, hogy igazán hatékony legyen ez a 10 hét, elengedhetetlen, hogy otthon is gyakorolj. Minden alkalommal kapsz házi feladatot, hogy el tudd mélyíteni az órán tanultakat.
 • Általam összeállított, egyedi táblázatokat is kapsz, melyek segítenek memorizálni az adott nyelvtant. Képekkel is dolgozunk majd, melyek segítenek a megértésben.
 • 10 alkalommal, alkalmanként 3 tanórán veszel részt (3×45 perc), ez összesen 30 egyéni, személyes órát jelent. Emellé 70 órányi otthoni gyakorlást igénylő feladatot is kapsz. Természetesen rajtad múlik mennyit teszel bele, de összesen legalább 100 órányi gyakorlásban lehet részed ez alatt a 10 hét alatt, ami már garantáltan szép fejlődést eredményez.

Ezeket fogod kristálytisztán látni, érteni a tanfolyam végére:

 1. Igeidők:
  egyszerű és folyamatos jelen, múlt, present perfect, past perfect, jövő idők
 2. Segédigék
 3. Feltételes módok
 4. Szenvedő szerkezet
 5. Függő beszéd

Az üléseket online tartom, így nem kell utazásra pazarolni az idődet és rugalmasan bárhonnan bejelentkezhetsz. A tanfolyam ára 180.000 Ft, amely az órák részvételi díján kívül minden tananyagot is tartalmaz.

EGYÉNI ANGOLÓRÁK

A személyre szabott oktatás során nem csak a tananyagot alakítom igényeid szerint, hanem azt is figyelembe vesszük, hogy Te milyen módszerrel tanulsz a leghatékonyabban.

A coaching szemléletű nyelvoktatás során gyorsabban jutsz el nyelvi célodhoz és garantáltan a Te tempódban fogsz tanulni. A coach szó edzőt jelent, azaz én, mint nyelvi coach úgy foglak támogatni nyelvi célod elérésében, mint ahogyan a sportban egy edző támogatja tanítványát.

Bármilyen területen is dolgozol, a számodra érdekes témákról szívesen beszélgetek Veled angolul, bővítve a szókincsedet. Ha jó hangulatú és egyben hasznos, tartalmas angolórára vágysz, keress bátran, segítek elérni a nyelvi célodat!

Óradíjak:

45 perc 8.000 Ft

60 perc 10.000 Ft

90 perc 15.000 Ft

ÍGY LÁTTÁK ÜGYFELEIM A KÖZÖS MUNKÁT

Bea sokat segített nekem abban, hogy a rám szabott ütemtervvel és tananyaggal el tudjam érni a céljaimat. Legjobban az tetszett az angol óráiban, hogy teljesen személyre szabottak voltak, így mindig a saját ritmusom szerint haladhattam. Illetve, hogy minden órát egy hosszabb-rövidebb általános beszélgetéssel kezdtük, ami sokat segített a beszédkészségem fejlesztésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dávid 2022.01.